Time People Group siktar på börsen!

Nya tider väntar för Time People Group när vi nu siktar på att bli börsnoterade. Vi går från privat ägande till publikt för att öka tillväxttakten och skapa större möjligheter för att köpa eller starta upp nya bolag. Vi är stolta över att ha varit vinstdrivande i över tio år, i både låg- och högkonjunktur, och kan erbjuda ett bolag med specialistkompetens och ett långsiktigt perspektiv på marknaden.

Teckningsperioden är mellan 12 oktober och 10 november. Första handelsdag är planerad till den 4 december på NGM Nordic MTF. Är du intresserad av att teckna aktier i Time People Group eller vill du veta mer?  Läs mer på Time People Groups webbplats och spana in filmerna här nedan.

Time People Groups vd Magnus Lönn berättar mer om börsnoteringen och varför det lönar sig att teckna aktier i Time People Group.

Magnus Lönn presenterar bolaget på Aktiedagen i Stockholm 17 oktober 2017. 

Välkommen tillbaka!

Idag har vi den stora glädjen att hälsa Margareta Cervin varmt välkommen tillbaka till Giraff!! Margareta är senior projektledare och hon kommer även att ta rollen som konsultchef för projektledargruppen.

Hon går direkt ut på ett projektledaruppdrag för en av de större bankerna där hon är handplockad för att ta över deras mest affärskritiska projekt med uppgiften att vända detta till framgång.

Margareta kommer närmast från DN och DI där hon under två års tid har varit leveranschef och även gruppchef för utvecklingsgrupperna.