Möt några av våra anställda:

Daniel - SYSTEMUTVECKLARE

DanielB.png
 

Så här beskriver jag mig själv: 
En utpräglad lagspelare som brinner för att utveckla och utvecklas, dela kunskap och effektivisera stort som smått. Uppskattar aktiviteter av alla slag och de får gärna vara av både social och utmanande karaktär. Fotbollstokig sen barnsben med största merit att ha spelat på Old Trafford.

Det roligaste med att vara konsult är:
Variationen! Att på ett naturligt sätt ständigt utmana sig själv och få ta del av nya tekniker och arbetsprocesser, att träffa många nya kollegor och uppleva olika företagskulturer. Det är otroligt lärorikt att få insikt i hur både stora och små företag fungerar, att kunna jämföra olika lösningar på liknande problem och ha med sig dem i verktygslådan till förmån för nya och gamla kunder. Man har också en kontinuitet och trygghet i konsultbolaget och de värden som gäller där.

Det bästa med Giraff:
En härlig flock att tillhöra och göra roliga saker tillsammans med. Det finns ett tydligt fokus på varje individs behov och nära kommunikation med ledningsgruppen. Giraff tillhör också en koncern som uppmuntrar nytänkande och kreativa lösningar, vilket öppnar upp för nya möjligheter och även samarbeten och synergieffekter.


Camilla - projektledare

 

Så här beskriver jag mig själv: Målinriktad, energisk och glad
Jag har jobbat på Giraff sedan: Oktober 2007
Det roligaste med att vara konsult är: Friheten att kunna få olika uppdrag inom olika branscher
Det bästa med Giraff: Alla som jobbar där, vilket gäng vi är, roliga teamaktiviteter som segling och skidåkning
På fritiden gör jag: Tränar och tävlar med min sambo inom extrem bergsmaraton med orientering och jag är också instruktör och löpcoach på Sats.


Clara - systemutvecklare

 

Jag har jobbat på Giraff sedan:  Augusti 2012.
Det roligaste med att vara konsult är: Att man får chans att över tid arbeta i många olika miljöer med olika metoder, tekniker och verksamheter. Detta gör att man lär sig mycket och jobbet blir omväxlande. Samtidigt har man hela tiden kvar sina kollegor och sin chef i konsultbolaget där man har sin trygghet.
Det bästa med Giraff: Att vi är ett så tajt gäng där alla är väldigt duktiga och att vi har så bra intern kommunikation. På Giraff har man en nära relation till säljaren vilket gör det enkelt att påverka vilka uppdrag man får.
På fritidigen gör jag: Jag gillar hobbies så på fritiden blir det ridning, kör, träning på gym, och så en del programmering förstås.

 

rebecca - PROJEktledare

 

Så här beskriver jag mig själv: Social, ambitiös och strukturerad
Jag har jobbat på Giraff sedan: Augusti 2010.
Det roligaste med att vara konsult är: Att jag får se många olika organisationer och komma i kontakt med olika arbetssätt och metoder. Sen är det även roligt att träffa nya människor.
Det bästa med Giraff: Är alla roliga och inspirerande kollegor.
En intressant uppdragsgivare för mig är: Jag tycker att alla uppdragsgivare är intressanta i och med att jag alltid får lära nya saker och förbättra situationen för kunden.