VI söker medarbetare till vårt nystartade affärsområde DevOps!

Som konsult inom DevOps hos oss kommer du att få arbeta med olika tekniker och verktyg inom CI, CD, monitorering och säkerhet. Vi erbjuder dig spännande och varierande uppdrag då detta är ett nytt område för oss som vi vill lägga extra mycket krut inom. Alltså - om du vill arbeta i en miljö där du kan styra din egen utveckling och framtid är den här rollen helt rätt för dig!

Vi tänker oss att du har ett par års erfarenhet av DevOps, infrastruktur eller systemutveckling, samt att du är van arbeta på ett agilt sätt. Du intresserar dig alltid för kunden och har inga problem att föra rak och öppen kommunikation över de funktionella gränserna, allt för att skapa värde i varje uppdrag! 

Om detta stämmer in på dig vill vi att du skickar en kortfattad beskrivning av dig själv samt berättar hur du tror att du passar in hos oss till: jobb@giraff.se

VILL DU JOBBA MED NÅGRA AV STOCKHOLMS duktigaste SYSTEMUTVECKLARE?

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av systemutveckling främst inom Microsoft plattformen och .NET, men även inom Java. Du är flerfaldigt certifierad inom flera tekniker och databaser. Du arbetar idag som arkitekt eller ledande systemutvecklare och har gedigen erfarenhet från komplexa miljöer med höga krav på säkerhet och prestanda. Självklart är du van vid agil utveckling och du är troligen också certifierad Scrum Master.

Om detta stämmer in på dig vill vi att du skickar en kortfattad beskrivning av dig själv samt berättar hur du tror att du passar in hos oss till: jobb@giraff.se

Vi söker även dig som är nyutexaminerad från högskola eller har ett par års erfarenhet från systemutveckling inom Microsoft .NET. Det vi fokuserar på här är din potential som systemutvecklare och förmåga till problemlösning. Vi hjälper dig sen att utvecklas.Vi har mycket stor erfarenhet av att hjälpa unga förmågor med stor potential att utvecklas till framgångsrika konsulter.  För att passa in i vårt team av utvecklare krävs det att du har ett stort intresse av systemutveckling samt hög problemlösningsförmåga.

För mer information kontakta oss på jobb@giraff.se

 

Är du en skicklig teknisk projektledare med agila kunskaper?

Vi söker dig som har minst 10 års erfarenhet som Teknisk Projektledare och Scrum Master. Du har gedigen kompetens inom agila metoder såväl som traditionella projektstyrningsmodeller som PPS eller liknande. Troligen har du idag någon form av certifiering inom projektledning såsom IPMA eller PMP. Du har praktisk erfarenhet av att leda utvecklingsprojekt i större organisationer och inom flera olika verksamheter. Du har en teknisk förståelse för webbutvecklingsprojekt och IT-relaterade tekniska projekt. Helst ser vi att du har civilingenjörsexamen och en bakgrund som systemutvecklare. Konsulterfarenhet samt erfarenhet från outsourcing är meriterande.  

Som person gillar du att umgås med kunder och kollegor, arbetar gärna i team och sätter dig snabbt in i nya verksamheter och miljöer. Du tar dessutom egna initiativ och visar gärna nya möjligheter för kunden. Du tycker om att arbeta strukturerat och söker också gärna nya utmaningar. 

Om detta stämmer in på dig så skicka en kortfattad beskrivning av dig själv samt berätta hur du tror att du passar in hos oss till jobb@giraff.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!