Månadens konsultporträtt:

MADELENE - PROJEKTLEDARE

Så här beskriver jag mig själv: Jag skulle beskriva mig själv som glad och positiv, jag får energi av nya situationer och att möta nya människor. I nya situationer och möten finns möjlighet till personlig utveckling och gemenskap. Jag vill samtidigt ha ett sammanhang som bara är mitt, där jag kan ladda mentala batterier och leda mig själv. Jag är nyfiken och modig, vågar ställas inför situationer som jag inte är van vid och stå i frontlinjen för beslut. Jag tror att jag lyckas bäst genom att vara genuin mot mig själv och andra. 

Det roligaste med att vara konsult är: Det roligaste med att vara konsult är möjligheten att få hjälpa kunder att fylla ett behov och att få bred erfarenhet i både roller och verksamheter. Det innebär att jag får möjligheten att lära känna många nya kompetenta och inspirerande människor vilket jag har nytta av i hela mitt yrkesliv. Ofta behöver jag utmana mig själv i nya situationer och det gör att jag också utvecklas som människa. 

Det bästa med Giraff: Det bästa med Giraff är förstås alla fina kollegor. Giraff hjälper dig att utvecklas och ta nästa steg dit du vill.