Månadens konsultporträtt:

DANIEL - SYSTEMUTVECKLARE

Så här beskriver jag mig själv: 
En utpräglad lagspelare som brinner för att utveckla och utvecklas, dela kunskap och effektivisera stort som smått. Uppskattar aktiviteter av alla slag och de får gärna vara av både social och utmanande karaktär. Fotbollstokig sen barnsben med största merit att ha spelat på Old Trafford.

Det roligaste med att vara konsult är:
Variationen! Att på ett naturligt sätt ständigt utmana sig själv och få ta del av nya tekniker och arbetsprocesser, att träffa många nya kollegor och uppleva olika företagskulturer. Det är otroligt lärorikt att få insikt i hur både stora och små företag fungerar, att kunna jämföra olika lösningar på liknande problem och ha med sig dem i verktygslådan till förmån för nya och gamla kunder. Man har också en kontinuitet och trygghet i konsultbolaget och de värden som gäller där.

Det bästa med Giraff:
En härlig flock att tillhöra och göra roliga saker tillsammans med. Det finns ett tydligt fokus på varje individs behov och nära kommunikation med ledningsgruppen. Giraff tillhör också en koncern som uppmuntrar nytänkande och kreativa lösningar, vilket öppnar upp för nya möjligheter och även samarbeten och synergieffekter.