Kompetensutveckling med föreläsning om konflikthantering

Patric Orjala.jpg

Giraff och Time People Group arrangerade en mycket uppskattad föreläsning, av ledarcoachen Patric Orjala, i hur vi kan bli bättre på konflikthantering.

Under kvällen diskuterade vi bland annat vad en konflikt egentligen är, vilket visade sig att vi hade väldigt olika åsikter om. Efter föreläsningen var vi rustade med verktyg och praktiska tips på att bättre kunna hantera konflikter och i slutändan skapa bättre relationer.

Midnattsloppet 2019

Girafferna representerar på Midnattsloppet och stämningen är på topp.

Giraff vårkonferens 2019 - Riksgränsen

Giraffs uppskattade vårkonferens gick i år till Riksgränsen. Vilken fantastisk helg med äventyrliga vinteraktiviteter, intressanta diskussioner, mycket skratt, afterski och bra grupparbeten. Dessutom fick vi uppleva skidåkning mitt i natten, häftigt.

Tack till alla Giraffer som tillsammans bidrog till att helgen blev lyckad, ni är grymma!

Skidåkning kl. 00.23

Skidåkning kl. 00.23

Konsultmöte på Giraff 3 april

På årets andra konsultmöte informerade vår VD Mathias Dyberg oss om vad som händer både i bolaget och i Time People Group, vi fortsätter att växa och har ett nytt dotterbolag, Waymark, i koncernen.

Vi fick mer information om vår kommande konferensresa till Riksgränsen i maj, vi kommer inte lida av snöbrist då det är rekordmycket snö just nu för den här perioden. Ser lovande ut för våra kommande teamaktiviteter på plats!

Vi hade även besök av en extern föreläsare, Johan Reunanen, som höll en uppskattad föreläsning om “Det kärleksfulla ledarskapet”. Mycket av det som Johan pratade om respekt, ärlighet och acceptans återspeglar sig i vår giraffanda, vilket märktes i de dialoger som fortsatte efteråt.

Kvällen avslutades med pingis och Giraffhäng på kontoret.

Johan Reunanen.jpg

Team-träffar på Giraff

Det fullständigt surrar av aktivitet på Giraffs team-träffar. Våra projektledare jobbar fram sin Team Canvas, systemutvecklarna kör Lean Coffee och besökte VR-center i Stockholm!

Ny konsultchef till Giraff - Afshin Mohammadi DevOps

Afshin_konsultprofil.jpg

Vi är mycket glada att välkomna vår nya konsultchef Afshin Mohammadi till oss på Giraff. Afshin kommer ansvara för arbetet med att fortsätta utveckla och bygga vårt DevOps-erbjudande och har mycket lång erfarenhet och kunskap inom detta område. De senaste fem åren har Afshin implementerat DevOps principer, (agila arbetssätt, automatisering, CI, CD, Infrastruktur och övervakning), både på strategisk och på operativ nivå i olika organisationer.

Han har en passion att motivera sina teammedlemmar och tror starkt på ett coachande ledarskap för att lyckas vid införandet av DevOps-principerna.

Med Afshin på plats kommer vi förstärka vår kompetens inom DevOps, något som våra kunder allt mer efterfrågar stöd inom.

Varmt välkommen till Giraff hälsar vi Afshin!

Välbesökt frukostseminarium om DevOps och Scanias transformationsresa

Affe 1.jpeg

I morse höll Afshin Mohammadi ett mycket uppskattat föredrag om DevOps och sina erfarenheter från Scanias resa inom detta område.

Vi ser fram emot att fortsätta vår dialog kring DevOps med våra kunder i deras egna organisationer och vardag.

Feedback från mötet var att det var mycket givande och en av de bästa frukostseminarier de varit på.