Halvdagskonferens oktober 2018 med franskt tema och avslutande bouleturnering

Gruppbild.jpg

Hösten fortsätter på bästa sätt, alla Giraffer är i uppdrag, och vi hade en fantastisk mini-konferens där vi hade en gruppövning kring varför vi jobbar på Giraff. Stort tack till alla för att ni bidrog med energi och glädje i både gruppövningar och efterföljande boule-turnering.

Vi fick också höra Björn Carlsson från Objektfabriken berätta om hur man kvalitetssäkrar tvärfunktionell agil utveckling. En riktigt intressant dragning, där många av oss kände igen sig i problematiken från egna projekt. Diskussionerna blev många och långa.
Efterföljande middag och tävling i boule var också lyckad.

Stort grattis önskar vi det vinnande laget, Sofie, Fredrik och Martin samt Madde som vann den individuella tävlingen.