Ny konsultchef till Giraff - Afshin Mohammadi DevOps

Afshin_konsultprofil.jpg

Vi är mycket glada att välkomna vår nya konsultchef Afshin Mohammadi till oss på Giraff. Afshin kommer ansvara för arbetet med att fortsätta utveckla och bygga vårt DevOps-erbjudande och har mycket lång erfarenhet och kunskap inom detta område. De senaste fem åren har Afshin implementerat DevOps principer, (agila arbetssätt, automatisering, CI, CD, Infrastruktur och övervakning), både på strategisk och på operativ nivå i olika organisationer.

Han har en passion att motivera sina teammedlemmar och tror starkt på ett coachande ledarskap för att lyckas vid införandet av DevOps-principerna.

Med Afshin på plats kommer vi förstärka vår kompetens inom DevOps, något som våra kunder allt mer efterfrågar stöd inom.

Varmt välkommen till Giraff hälsar vi Afshin!