Konsultmöte på Giraff 3 april

På årets andra konsultmöte informerade vår VD Mathias Dyberg oss om vad som händer både i bolaget och i Time People Group, vi fortsätter att växa och har ett nytt dotterbolag, Waymark, i koncernen.

Vi fick mer information om vår kommande konferensresa till Riksgränsen i maj, vi kommer inte lida av snöbrist då det är rekordmycket snö just nu för den här perioden. Ser lovande ut för våra kommande teamaktiviteter på plats!

Vi hade även besök av en extern föreläsare, Johan Reunanen, som höll en uppskattad föreläsning om “Det kärleksfulla ledarskapet”. Mycket av det som Johan pratade om respekt, ärlighet och acceptans återspeglar sig i vår giraffanda, vilket märktes i de dialoger som fortsatte efteråt.

Kvällen avslutades med pingis och Giraffhäng på kontoret.

Johan Reunanen.jpg