Staffan börjar hos på Giraff som senior systemutvecklare

Den 9 april började Staffan hos oss på Giraff, något vi på Giraff tycker är väldigt roligt.

Staffan har arbetat med systemutveckling, både i produktbolag och som konsult under drygt 30 år, varav de senaste åren med fokus på webben med ännu mer fokus på större nätbutiker och bokningssystem. 

Staffan bor i en villa i Saltsjö-Boo, och ägnar sig åt fritidsprogrammering, spelar hårdrocksgitarr på mycket hög volym, komponerar och producerar konstmusik på datorn och iPaden, fotograferar, filmar, redigerar, skriver artiklar och promenerar i skogen.

 

Staffan 11.png

AI, machine learning och deep learning!

AI3.jpg

Tidigare i veckan bjöd vi på Giraff in till ett öppet seminarium kring AI, machine learning och deep learning. Niklas Rudemo från Gavagai berättade om utvecklingen från 1950-talet fram tills idag, vilka utmaningar vi står inför och vad vi kan göra i framtiden. Vi fick lära oss vad de olika begreppen AI, machine learning och deep learning betyder. Många intressanta diskussioner blev det under kvällen, och ämnena var allt från autonoma bilar till optimal hantering av fakturor. Niklas gav också åhörarna tips på vad vi idag kan göra med ganska enkla medel, oavsett och det är AI eller något helt annat.

Stort tack till Niklas Rudemo för att du delade med dig dina erfarenheter inom detta spännande område. 

Time People Group siktar på börsen!

Nya tider väntar för Time People Group när vi nu siktar på att bli börsnoterade. Vi går från privat ägande till publikt för att öka tillväxttakten och skapa större möjligheter för att köpa eller starta upp nya bolag. Vi är stolta över att ha varit vinstdrivande i över tio år, i både låg- och högkonjunktur, och kan erbjuda ett bolag med specialistkompetens och ett långsiktigt perspektiv på marknaden.

Teckningsperioden är mellan 12 oktober och 10 november. Första handelsdag är planerad till den 4 december på NGM Nordic MTF. Är du intresserad av att teckna aktier i Time People Group eller vill du veta mer?  Läs mer på Time People Groups webbplats och spana in filmerna här nedan.

Time People Groups vd Magnus Lönn berättar mer om börsnoteringen och varför det lönar sig att teckna aktier i Time People Group.

Magnus Lönn presenterar bolaget på Aktiedagen i Stockholm 17 oktober 2017.