Halvdagskonferens oktober 2018 med franskt tema och avslutande bouleturnering

Gruppbild.jpg

Hösten fortsätter på bästa sätt, alla Giraffer är i uppdrag, och vi hade en fantastisk mini-konferens där vi hade en gruppövning kring varför vi jobbar på Giraff. Stort tack till alla för att ni bidrog med energi och glädje i både gruppövningar och efterföljande boule-turnering.

Vi fick också höra Björn Carlsson från Objektfabriken berätta om hur man kvalitetssäkrar tvärfunktionell agil utveckling. En riktigt intressant dragning, där många av oss kände igen sig i problematiken från egna projekt. Diskussionerna blev många och långa.
Efterföljande middag och tävling i boule var också lyckad.

Stort grattis önskar vi det vinnande laget, Sofie, Fredrik och Martin samt Madde som vann den individuella tävlingen. 

Stafesten augusti 2018

grupp.jpg
kex.jpg

Det var ett skönt och motiverat från Giraff och TPG som sprang Stafesten den 22 augusti!
Riktigt bra feststämning och ett riktigt bra sätt att kicka igång hösten på. Efteråt njöt vi tillsammans av en picknick i det fina vädret och laddade inför nästa års Stafest.

Vi hoppas att hela flocken är med nästa år och antingen springer, promenerar eller hejar på längs vägen!

Ny medarbetare på Giraff, Therese Forsberg, projektledare

Therese.jpg

De senaste 15 åren har Therese arbetat inom IT för olika branscher, bland annat mot läkemedelsindustrin, projektadministratör på ett konsultföretag inom kundinsikter och senaste fem åren var Therese projektledare och internkonsult på ett IT-företag inom feedback management. Therese är engagerad och strukturerad och drivs av att lära sig nya saker.

”Jag ser fram emot mina kommande utmaningar och äventyr tillsammans med Giraff och Time People Group.”

Varmt välkommen Therese!

Giraff konferens 2018 - Barcelona

IMG_5400.JPG

I slutet av april åkte vi på Giraff till Barcelona för en 3-dagars konferens, där vi jobbade igenom planer för vårt bolag det kommande året. Dessutom hade vi tid över till att upptäcka Barcelona med omnejd. Vi var 20 förväntansfulla medarbetare som hade möjlighet att närvara på vår konferens och förutom att enas kring hur vi vill fortsätta utvecklas som bolag, hade vi extremt roligt tillsammans. Något som kännetecknar oss på Giraff - ambitiösa och drivna medarbetare som vill utvecklas och ha roligt på jobbet.

Stort tack för en fantastisk konferensresa!

Fredrik Elfving, senior utvecklare börjar på Giraff!

Fredrik Elfving_konsultprofil.jpg

Fredrik Elfving, senior utvecklare med snart 15 års erfarenhet inom systemutveckling har valt att påbörja sin anställning hos oss på Giraff.

Fredrik tycker om olika typer av utmaningar och provar gärna nya utvecklingsmiljöer och programmeringsspråk. De senaste åren har han främst arbetat med C#, C++ och SQL, men har tidigare även utvecklat i Java och Enterprise Java Beans m.m.

Fredrik gick ut i uppdrag första dagen vid sin anställning på Giraff, och jobbar med en av våra nyckelkunder i deras framtida satsning gällande digitalisering, mycket spännande tycker Fredrik och vi på Giraff.

Vi är stolta och glada att Fredrik valt att börja sin anställning på Giraff.

Varmt välkommen Fredrik! 

Alexander Öberg ny medarbetare på Giraff!

AlexanderÖberg_konsultprofil.jpg

Den 15 maj började Alexander Öberg hos oss på Giraff, Alexander gjorde sin LIA hos oss under vintern och har valt att fortsätta sin karriär som anställd hos på Giraff. Alexander gick redan dag ett ut i uppdrag hos en av våra kunder. Det känns oerhört roligt att Alexander valt att vara en del av oss på Giraff och utvecklas tillsammans med oss. Alexander är en fullstack utvecklare inom .NET med en stor driv och vilja att göra sitt bästa i alla lägen.

Vi hälsar Alexander välkommen till oss på Giraff!