Möt några av våra anställda:

Daniel - SYSTEMUTVECKLARE

Daniel_B.jpg
 

Så här beskriver jag mig själv: 
En utpräglad lagspelare som brinner för att utveckla och utvecklas, dela kunskap och effektivisera stort som smått. Uppskattar aktiviteter av alla slag och de får gärna vara av både social och utmanande karaktär. Fotbollstokig sen barnsben med största merit att ha spelat på Old Trafford.

Det roligaste med att vara konsult är:
Variationen! Att på ett naturligt sätt ständigt utmana sig själv och få ta del av nya tekniker och arbetsprocesser, att träffa många nya kollegor och uppleva olika företagskulturer. Det är otroligt lärorikt att få insikt i hur både stora och små företag fungerar, att kunna jämföra olika lösningar på liknande problem och ha med sig dem i verktygslådan till förmån för nya och gamla kunder. Man har också en kontinuitet och trygghet i konsultbolaget och de värden som gäller där.

Det bästa med Giraff:
En härlig flock att tillhöra och göra roliga saker tillsammans med. Det finns ett tydligt fokus på varje individs behov och nära kommunikation med ledningsgruppen. Giraff tillhör också en koncern som uppmuntrar nytänkande och kreativa lösningar, vilket öppnar upp för nya möjligheter och även samarbeten och synergieffekter.


Camilla - projektledare

 

Så här beskriver jag mig själv: Målinriktad, energisk och glad
Jag har jobbat på Giraff sedan: Oktober 2007
Det roligaste med att vara konsult är: Friheten att kunna få olika uppdrag inom olika branscher
Det bästa med Giraff: Alla som jobbar där, vilket gäng vi är, roliga teamaktiviteter som segling och skidåkning
På fritiden gör jag: Tränar och tävlar med min sambo inom extrem bergsmaraton med orientering och jag är också instruktör och löpcoach på Sats.


filip - systemutvecklare

Filip.png
 

Jag har jobbat på Giraff sedan:  Mars 2016.
Det roligaste med att vara konsult är: Det roligaste med att vara konsult är att man får chansen att jobba på många olika spännande företag, stora som små, i helt olika branscher. Man får prova på olika tekniker ute på uppdragen och det finns alltid något nytt att lära sig. Men framförallt är det roligt att lära känna våra kunder och leverera bra lösningar åt dem.
Det bästa med Giraff: Det bästa med Giraff är medarbetarna. Vi har roligt tillsammans och våra konferensresor är alltid årets höjdpunkt!
Så här beskriver jag mig själv:  Jag är en social och utåtriktad kille som har varit intresserad av teknik i hela mitt liv. Utöver mitt teknikintresse har jag ett stort intresse för musik och försöker hinna med så många konserter som möjligt.

 

rebecca - PROJEktledare

 

Så här beskriver jag mig själv: Social, ambitiös och strukturerad
Jag har jobbat på Giraff sedan: Augusti 2010.
Det roligaste med att vara konsult är: Att jag får se många olika organisationer och komma i kontakt med olika arbetssätt och metoder. Sen är det även roligt att träffa nya människor.
Det bästa med Giraff: Är alla roliga och inspirerande kollegor.
En intressant uppdragsgivare för mig är: Jag tycker att alla uppdragsgivare är intressanta i och med att jag alltid får lära nya saker och förbättra situationen för kunden.